Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На минулому тижні презентовано новий Porsche Cayenne

Третє покоління німецького позашляховика на ім’я Cayenne з’явиться на європейському автомобільному ринку одразу після офіційної прем’єри, яка відбудеться у середині вересня в рамках Франкфуртського автосалону. За попередньою інформацією базова вартість кроссовера стартуватиме з позначки 60 тисяч євро. В технічному плані новий Cayenne орієнтується на Macan та Panamera, але зовні залишився харизматичним та схожим на попередника.

Після 14 років виробництва, самобутній Cayenne став легендою не тільки для компанії Porsche, а навіть для інших автовиробників, які мають своїх представників в сегменті преміум кроссоверів. Успішна історія позашляховика допомогла німцям отримати величезні прибутки та забезпечити процвітання та розвиток бренду у всьому світу.

Отже, перші враження від новачка викликають позитивні відчуття! Майже всі експерти зійшлися на думці, що еволюція успішної моделі має свої переваги. Передню частину автомобіля прикрашають сучасні світлодіодні фари з матричним променем в якості додаткового обладнання. Кроссовер побудований на платформі MLB, яку вже випробували на родичах по концерну Volkswagen - Audi Q7 та Bentley Bentayga. Під час презентації нового Cayenne ми дізналися, що колісна база автомобіля залишилась без змін, водночас, габаритна довжина збільшилась на 6 см, а висота навпаки зменшилась на 1 см. Завдяки оптичному обману здається що кроссовер виглядає ширшим та брутальнішим. Збільшені габарити призвели до просторішого другого ряду сидінь, відтепер позаду місця вистачить не тільки жінкам та дітям. Об’єм багажного відсіку підріс на додаткові 100 літрів до вражаючих 770 літрів.

Найбільше оновлення моделі відбулося в середині, де нас зустрічає розкішне торпедо, яке є взірцем ергономічності та якості. Німці все ж таки залишили поза шляхові елементи у салоні нового покоління Cayenne. Але найбільше уваги привертають не деталі, а величезний 12,3-дюймовий сенсорний монітор мультимедійної системи.

На початку продажів для нового Porsche Cayenne запропонують лише два варіанта бензинових моторів. Базовим двигуном стане 6-циліндровий агрегат об’ємом 3 літри, який розвиває 335 к.с. та 450 Нм крутного моменту. Цього достатньо для прискорення з 0 до 100 км/год лише за 6,2 секунди. На іншому боці знаходиться модифікація Cayenne S оснащена сучасним 2,9-літровим двигуном з подвійним турбонаддувом на 435 к.с. та 550 Нм крутного моменту. Розгін до першої сотні відбувається за 5,2 секунди, а з пакетом Porsche Sport Chrono за 4,9 секунд. Також присутнім на презентації повідомили, що дизельні версії та модифікації Turbo та Turbo S з’являться лише весною 2018 року.

Перші поставки Porsche Cayenne почнуться одразу після нового року, але враховуючи чималий ажіотаж навколо цієї моделі, в Україну кроссовер потрапить ближче до літа.

 

04.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На минулому тижні презентовано новий Porsche Cayenne

Політика конфіденційності